Home Contact

Voedingsadvies voor meer vitaliteit

Activiteiten

Ontmoet andere mensen die bewust met hun voeding bezig zijn en leer en ervaar van de activiteiten die Ingrid Bolwerk organiseert.

Wilt u activiteiten georganiseerd hebben? Dan kan op aanvraag door contact op te nemen.

Activiteiten in 2016
 

Presentatie & culinaire proeverij op donderdagavond 6 oktober in een kleinschalige, sfeervolle thuiskeuken in Zutphen.

Wilt u genieten van eenvoudig, (h)eerlijke bereidde biologische groenten & fruit? Daarbij inspirerende tips & wetenswaardigheden en wetenschappelijke achtergronden ontvangen? Samen met de kok Mieke Thors van Koken van Vreugde organiseren we een leuke en smakelijke avond vol met tips en weetjes om de vitaliteit te behouden en/of te verbeteren.
De presentatie en proeverij is inclusief een verrassend welkomstdrankje en koffie of thee met wat lekkers na. Bovendien krijgt u de recepten nagezonden. Heeft u interesse en u wilt zich aanmelden, zie voor meer informatie de flyerMaximaal aantal deelnemers: 8. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Activiteiten georganiseerd in voorgaande jaren
 

10-jarig jubileum van Bolwerk Diëtiste Praktijk in 2014!
Gedurende 10 jaar hebben veel cliënten baat gehad bij de voedings- en dieetadviezen. Veel adviezen hebben te maken met maag-darm- en leverklachten. Hierin heeft Ingrid Bolwerk zich gespecialiseerd. Ook bij het begeleiden naar meer vitaliteit en gezondheid zijn goede resultaten bereikt. De lichaams- APK, dat als extra service wordt aangeboden bij de consulten, is voor velen erg stimulerend en een goede momentopname van de voedingstoestand.
Ter gelegenheid van dit jubileum is aan alle klanten een gratis lichaams APK aangeboden in de maand juni.

Op 29 november 2014 is het eerste Bijzonder Bewust Beur Gratis beurs op gebied van gezondheid en welzijn zeer goed bezocht. Veel interesse was er voor de diverse Achterhoekse deelnemers voor alles wat met bewust leven te maken heeft. Grote belangstelling was er voor mijn stand, waar de bezoeker mocht snoepen van gezonde lekkernijen en zijn/haar kennis over voeding kon testen en daarbij kans maken op een leuke prijs.

Op 5 april 2014 was er een interessante speeddatemiddag met mij en collegadiétisten in 't Atrium in Zutphen. Die middag kon de bezoeker gratis en vrijblijvend deskundig advies krijgen over allerlei voedingskwesties. Eveneens kon men kort kennismaken met mij en mijn collegadiëtisten. Het was voor de bezoeker èn de diëtist erg leerzaam. Door de kennismaking kwam de bezoeker erachter dat de diëtist meer kan betekenen dan het adviseren bij overgewicht. Bijvoorbeeld het verrichten van voedingscheck van een voedingspatroon of het bepalen van lichaamssamenstelling (lichaamsAPK), het adviseren bij vegetarische voeding, maar ook het geven van algemeen voedingsadvies. Dit was voor menigeen een eyeopener!

In december is het Natuurlijk Spreekuur van Miss Natural in Borculo gehouden. Men kon gratis de'Workshop volgen: "Natuurlijke schoonheid komt van binnenuit' , de tweede workshop van Miss Natural on Tour. Na deze workshop kon men vragen stellen in Natuurlijk spreekuur, waarbij ik als diëtist aan heb deelgenomen. Workshop gemist? Voor meer informatie: http://eshop.missnatural.nl/natuurlijkeschoonheid

Een succesvolle activiteit die in november 2012 heeft plaatsgehad was: (B)OERGONDISCH GENIETEN in plattelandskeuken Bolkhofstede te Voorst
3-gangen menu-arrangement geheel biologisch. Het was (H)eerlijk eten en genieten van Oervoeding en tussen de 3 gangen kon men meer te weten komen over eten volgens oerprincipes. Na afloop kreeg men een Goodybag met biologische producten mee naar huis

 

Op deze dag hebben we het over natuurlijk mooi oud worden en kom je alles
te

weten over schoonheid van binnenuit.

Welke voeding en voedingsstoffen zijn nodig voor een mooie huid, sterke nagels en glanzend haar? Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod tijdens de

Voor iedereen die gezond en fit wil leven èn een andere kijk wenst op zijn voeding en leefstijl!