Home Contact

Voedingsadvies voor meer vitaliteit

Voedingsadvies

Wanneer u een afspraak heeft voor een vraag over uw voeding, wordt tijdens uw bezoek altijd gevraagd naar uw eetgewoonten, om een antwoord op maat te geven. Indien u het advies krijgt om uw voedingspatroon behoorlijk te veranderen, wordt in samenspraak afgesproken of u nog een of meerdere keren langs komt voor een vervolgafspraak.
Uw advies wordt soms gecombineerd met een leefstijladvies. Ook is het mogelijk dat er metingen gedaan worden van lengte, gewicht en lichaamssamenstelling. Zie impedantiemeting.

Bij een volgende afspraak  wordt bekeken hoe uw nieuwe eetpatroon en/of leefstijl u bevalt, of u nieuwe vragen heeft en wat het resultaat is. Praktische vragen worden beantwoord, en zo nodig worden er weer metingen gedaan. Ook kan het voedingsadvies nog meer verfijnd worden.

Verwijsbrief

Voor een voedingsadvies zonder dat er sprake is van medische klachten heeft het sterk de voorkeur dat u een verwijsbrief meeneemt. De praktijk heeft namelijk geleerd dat het werken met een verwijzing met daarbij de medische gegevens het beste werkt. U wordt verzocht bij het eerste consult en mogelijk laatste consult een verwijsbrief mee te nemen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden het voedingsadvies niet. U krijgt dan een factuur, zie tarieven.
 

Voor iedereen die gezond en fit wil leven èn een andere kijk wenst op zijn voeding en leefstijl!