Home Contact

Voedingsadvies voor meer vitaliteit

Werkwijze


Wanneer u vragen heeft over voeding of wanneer u een dieet nodig heeft, neem dan contact op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan altijd de vraag of u een verwijsbrief mee wilt nemen. Het is handig als u vooraf uw ziektekostenverzekeraar raadpleegt. Zo weet u of u het consult vergoed krijgt.
De adviesgesprekken vinden altijd plaats in de diëtistepraktijk in Zutphen. Het aantal gesprekken hangt af van uw vraag en klachten.

Bij het samenstellen van het voedingsadvies of het dieetadvies wordt aandacht besteed aan uw gebruikelijke voeding en uw persoonlijke omstandigheden. Daarnaast wordt ook gekeken naar u, als persoon in zijn totaliteit. Er wordt goed naar u geluisterd, u staat immers centraal!

Uniek
Uniek in de werkwijze van Bolwerk Diëtiste Praktijk is dat hier ook impedantiemetingen gedaan worden.
Met deze meting kan uw lichaamssamenstelling in slechts een paar seconden gemeten worden; hoeveel vet, spierweefsel, water in uw lichaam zit en de verhoudingen daartussen. Ook kan hieruit de voedingstoestand op dat moment afgelezen worden. Eigenlijk een soort APK van uw lichaamssamenstelling!
 

 

 

Voor iedereen die gezond en fit wil leven èn een andere kijk wenst op zijn voeding en leefstijl!