Home Contact

Voedingsadvies voor meer vitaliteit

ErvaringenHieronder leest u ervaringen van enkele cliënten.

Maria, 62 jaar

Ik heb door Ingrid mijn "buik" leren te begrijpen, i.p.v. deze te veroordelen. Haar deskundigheid, inzicht en gedrevenheid is voor mij een stimulans geweest om door de juiste voeding en supplementen weer balans en rust in mijn spijsverteringsstelsel te creëren. Ik functioneer beter, kan de pijn ook beter plaatsen. Ben blij met Ingrid en haar begrip.

Annelies, 58 jaar

Door problematiek met mijn darmen ben ik bij Ingrid terecht gekomen.
Ingrid deed mij op haar manier allerlei ideeën en suggesties aan de hand. Die ideeën en suggesties waren naar mijn mening een beetje alternatief en waar ik als nuchtere Hollandse in het begin toch wat sceptisch tegen aan keek. Maar ja, wat doe je als het werkt? Je gaat overstag en vaart er nog wel bij ook.
De darmen werken inmiddels bijna als van oudst, het afvallen gaat wat minder maar dat komt vast nog wel.
Haar ecologische ideeën over voeding zijn prima, zo heb ik het boek gekocht over Oergondisch genieten. Daarbij komt dat Ingrid alle tijd voor je heeft en veel geduld. Dus zolang het kan blijf ik bij Ingrid komen.

Petra, 37 jaar

Ik kwam met stoelgang problemen bij Ingrid Bolwerk terecht maar stiekem hoopte ik dat ze me ook kon helpen wat af te vallen. Gelukkig ging dat in een moeite door, geen probleem! Samen hebben we gekeken naar mijn manier van koken en naar mijn keuze van voeding. Natuurlijk sputterde ik vaak tegen (nog steeds wel), het is ook niet niks om je hele “eet-style” om te gooien. Maar je zal merken dat Ingrid een geduldig mens is en je keer op keer zal uitleggen; waarom ook alweer ! Ondertussen denk ik niet eens meer na over mijn stoelgang want dat gaat super goed ! En ook mijn keuze van voeding is veel bewuster geworden. En hierdoor ben ik nu niet alleen aan het afvallen maar heb ik ook meer energie.

Rianne, 39 jaar

3 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Ingrid. Ik had toen al 16 jaar allerlei klachten, de ene periode erger dan de andere. De internist kon mij niet helpen en ik bleef maar afvallen met een onbekende oorzaak. Mede door de deskundige voedingsadviezen en begeleiding van Ingrid en het feit dat zij als een van de eerste onderkende wat er aan de hand was, ben ik nu zo ver dat ik weer op gewicht ben, veel meer energie heb en de normale dagelijkse dingen kan doen zonder (al te veel) uitputtings-verschijnselen. Mijn lichaam dat 3 jaar geleden nauwelijks meer eten verdroeg, functioneert nu weer stukken beter. Mocht je dit lezen en een goede, professionele, betrouwbare, deskundige en betrokken diëtiste zoeken, dan raad ik Ingrid zeker aan.

Anita, 25 jaar

Ik kwam sceptisch bij Ingrid haar praktijk. Ik was doorverwezen vanuit de algemeen diëtiste die mij daarvoor had behandeld waarbij mijn gewicht stabiel werd, maar er niets afging.  Met de aanpassingen die ik in mijn voedingspatroon moest aanbrengen (ik ervaar de aanpassingen dus zeker niet als dieet of beperking!) vlogen in de eerste weken de kilo's er af! Echt een wonder wat kleine veranderingen kunnen doen. Nu een jaar later zakt mijn gewicht nog steeds en ben ik heel tevreden! Ingrid werkt heel prettig en weet een goede balans te vinden tussen wat de verwachtingen van de cliënt zijn en wat er werkelijk mogelijk is. Jong, oud, studerend of werkend, iedereen kan hier terecht!

Marion, 63 jaar

Ingrid Bolwerk heb ik ervaren als een zeer betrokken en bekwame diëtiste, die je gedegen adviezen geeft en je zorgvuldig begeleidt. Dat de behandeling zeer toegespitst is op jou persoonlijk, bleek toen een vriendin, die ook bij haar in behandeling was, heel andere adviezen kreeg, dan ikzelf. Ik kan haar dan ook bij iedereen aanraden, die met vragen rondom voeding & gezondheid loopt.

Harry, 60 jaar

Sinds enkele jaren ben ik op advies van de huisarts bij een diëtiste.
Ik kreeg van de huisarts een lijstje met namen mee en zodoende kwam ik terecht bij Ingrid Bolwerk.
Aangezien ik een begin had van diabetes type 2 was het nodig om wat kilo’s kwijt te raken.
Er werd speciaal voor mij een dieet samengesteld, welke eigenlijk makkelijk is vol te houden. Dit dieet wordt soms als het nodig is aangepast.
Speciaal zijn de metingen die ze verricht. Met een apparaat meet ze hoe hoog het vetgehalte is, wat de voedingstoestand is, hoe hoog het percentage van de spiercellen is en de verhouding tussen water en spiercellen in het lichaam.
Uit deze metingen komen vaak dingen die we zo snel in het dieet kunnen aanpassen.
De bezoeken aan Ingrid zijn voor mij niet alleen een stok achter de deur, ik leer ook veel over voeding en wat het doet in het lichaam.

Mw. M.L, 63 jaar

Ik ervaar Ingrid Bolwerk als een zeer vakkundige diëtiste, vanaf het moment dat ik i.v.m. mijn suiker-problematiek bij haar terecht kwam. Zij is betrokken en zoekt wegen, die voor mij persoonlijk haalbaar zijn. Ik heb veel aan haar en vind de regelmatige check-up altijd verfrissend en zinvol.

 

Voor iedereen die gezond en fit wil leven èn een andere kijk wenst op zijn voeding en leefstijl!