Home Contact

Voedingsadvies voor meer vitaliteit


Over Ingrid Bolwerk

Ingrid Bolwerk

Ingrid Bolwerk (1963) heeft sinds 2004 een diëtistenpraktijk in Zutphen. Ze geeft hier advies over gezonde voeding en stelt diëten samen. Veel adviezen hebben te maken met maag-darm- en leverklachten. Hierin heeft Ingrid zich gespecialiseerd.
Ingrid: "Mijn doel is mensen te begeleiden op weg naar meer vitaliteit en gezondheid. Hiervoor zet ik bij voorkeur natuurlijke voeding in, die ook wel ecologische voeding genoemd wordt".
Wanneer iemand met gezondheidsklachten een beroep doet op Ingrid, kijkt ze niet alleen maar naar de klacht. Ingrid: "Ik kijk naar ieder mens in zijn totaliteit. Ik kijk breed naar de mens en zijn gezondheid en stem mijn adviezen daarop af".

Ervaring

Ingrid is in 1986 afgestudeerd als diëtist. Later heeft zij een opleiding gevolgd in orthomoleculaire voedingsleer & fytotherapie en darmtherapie. Ze heeft ruime ervaring in voedings- en dieetvoorlichting op diverse terreinen in de gezondheidszorg.

Ingrid Bolwerk heeft op basis van haar werkervaring een visie ontwikkeld, die gebaseerd is op de waarde van ecologische voeding. Bij haar praktijk is kwaliteit gewaarborgd, mede door registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en haar lidmaatschap van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN) en lidmaatschap van Netwerk Orthomoleculair diëtisten(NOD).

Voor iedereen die gezond en fit wil leven èn een andere kijk wenst op zijn voeding en leefstijl!