Home Contact

Voedingsadvies voor meer vitaliteit

Visie

Smakelijke, goede voeding is onderdeel van een gezonde leefstijl. Zeker als de leefstijl goed is, worden mensen energieker en zitten beter in hun vel, letterlijk en figuurlijk. Het motto van Ingrid Bolwerk is dan ook dat een goede gezondheid  begint bij de basis: goede, ecologische voeding.
Ingrid adviseert "Eet puur, eerlijk en eenvoudig. Wees bewust van wat je eet en wat het met je lichaam doet. En natuurlijk: eet smakelijk!".

Ingrid merkt op "De praktijkervaring is dat veel cliënten zich goed voelen als zij zich natuurlijk voeden. Daarom adviseer ik iedereen natuurlijke voeding. Maar wanneer iemand zijn of haar voeding niet op alle onderdelen wil veranderen, is daarvoor ruimte. Het advies wordt zoveel mogelijk in samenspraak samengesteld, waarbij de klant altijd centraal staat!"


Tenslotte kijkt Ingrid Bolwerk altijd naar de mens in zijn totaliteit, dus niet alleen maar naar zijn klachten. Ingrid: "Ik kijk met een holistische benadering naar lichamelijke, geestelijke als emotionele en sociale aspecten. Ik luister goed en breed naar de vraag of klachten".

Voor iedereen die gezond en fit wil leven èn een andere kijk wenst op zijn voeding en leefstijl!